Shopping runde

Som jeg skrev i  mitt forrige innlegg så var jeg på shopping runde og her kommer bildene;

129286-3     129286-4


Dette nydelige fatet kjøpte jeg på Indiska,som du kan se på bilde nr 2,passer det utmerket til mitt fin service.Jeg kjøpte 8stk.Jeg vet av erfaring at slike ting kan man ikke få nok av.


129286-5

Disse lysene fant jeg på I-ett,de kostet bare 39 skr.Da måtte de jo bare med hjem.Skålene de står på er fra indiska,de passer til de tlysestakene,stettfatet og stormlykten som ligger innee på hjemmesiden min.

129286-7129286-6

Var en snartur innom Kid-interiør og det viste seg at der var det stor salg,Så da kjøpte jeg dette vintage sengesettet,med på kjøpet fikk jeg disse nydelige kleshengerne.

129286-8

Som dere sikkert har fått med dere nå så elsker jeg engler,jeg var innom på butikken I-ett,og det første jeg så var disse nydelige englene,jeg bestemte meg for at den i midten skulle med hjem,men så klarte jeg ikke la de andre sitte igjen så da tok  jeg like godt med meg alle tre,prisen var 49 skr pr.stykk.

129286-9     129286-10

Denne boken bestilte jeg fra Davida,og i går kom den i posten.Der er 30 ulike klistermeker av engler som jeg kommer til å bruke masse.

129286-11

Til slutt kjøpte jeg med meg noen interiør blader for hyggelig lesning og ny inspirasjon.

En vidunderlig sndag

129286-2

Har vært en tur i sverige på en liten shoppingrunde,Og jeg fikk meg masse fint,er litt for mørkt nå til å ta bilde så det kommer i morgen.I kveld snør det,så kanskje jeg våkner opp til hvitt landskap i morgen.
Ønsker dere alle en riktig fin uke.


to day i`w been to sweden,and i have shopped.I got many beutyfull things,I`ll show tou to morrow,because it`s to dark now to get good pictures.Tonight it`snowing so maby i`ll wake up tomorrow to a white world.
I wish you all a nice weekend.


En ny start-a new begining


blomster


VELKOMMEN TIL MIN BLOGG!

Hei=)
Ja etter noen hint fra dere som har vært innom min hjemmeside har jeg nå startet min egen blogg. Dette blir en midlertidig blogg,hvis jeg liker dette så kommer jeg til å fortsette,og da avslutte min hjemmeside.


Hello=)
I have got some friends who have inspired me to start this blogg.I have a home page,so this blogg will only be temparary.But if i like this blogg i will continue,and cansel my home page.