Avhengihet...

I går da jeg sto opp var både telefon og data ute av drift...så jeg fikk ikke startet morgenen slik som jeg alltid pleier.Jeg smører meg mat, lager meg noe godt å drikke,mens jeg skjekker de siste nyhetene på nettet,leser mailene mine og komentarene som har kommet på bloggen min i løpet av kvelden og morgenen. For en nydlig måte å sterte dagen på spør du meg....

Men så måtte jeg starte dagen på en annen måte i går og jeg må innrømme at jeg ble litt stressa. Etter som dagens timer kom og gikk,kjente jeg at det ble verre og verre, jeg hadde ikke fått sett over bloggen min og heller ikke sett hva som hadde kommet på deres blogg.Jeg håpet jo i det lengste at det skulle komme tilbake i går,men det skjedde jo ikke,så da jeg i dag kom meg inn og alt var i orden ble jeg utrolig lettet. Så jeg har funnet ut at jeg er blitt svært avhengi av data og ikke minst den vakre bloggverden jeg har blitt en del av.

Etter at jeg tilfeldig kom over Huldas blogg og Anniches blogg var det gjordt.To fantastiske mennesker med masse av de samme interessene som jeg selv har og kjempe inspirerende blogger var jeg solgt.Jeg ønsket å ta en del av denne verden og lagde meg min egen blogg og igjennom dem og bloggen har jeg truffet masse fantastiske mennesker som jeg har blitt svært glad i (selv om jeg aldri har møtt dem). Og hver dag gleder jeg meg til å lese komentarene som er kommet på bloggen min og den store gleden av å se hva som har skjedd på de andres blogger i løpet av dagen. Jeg skulle ønske at det hadde vært slik i "den virkelige verden" også.For når jeg fikk meg blogg mottok jeg masse koslige meldinger,masse ros og gleden av å bli kjent med personer som virkelig bryr seg om enn, selv om de aldri har møtt deg. Men man lærer jo hverandre å kjenne gjennom bloggene.Så tusen takk skal dere ha alle sammen!!

Nå skal jeg ta meg min daglige bloggrunde for å se hva som skjedde på bloggene deres i går!

Vil gjerne vise at jeg setter stor pris på dere,så ta en titt på bildene under;

129286-262


129286-263


Ha en strålende dag!
Klemmer fra Tonje


Ukens butikk

Da var det på tide med denne ukens butikk og atter en gang er det en Dansk nettbutikk jeg presenterer.Det er en relativt ny nettbutikk,den så dagens lys i 2005. Butikken er shabby chic inspirert og har kjente varer som f.eks Greengate.Det er mulig å bestille varer fra Danmark,Sverige og Norge. Uansett hvor mye du handler for er portoen 195dkr,- hvis du bor i Sverige eller i Norge.Ved kjøp over 800dkr,- sendes det fraktfritt.Jeg vil si det er en liten butikk,men med svært vakre produkter.Deres varer består av; lysekroner, gamle oppussete møbler, puter, tepper, brukskunst, kosedyr, leker, hagemøbler, og lanterner.

Denne ukens butikk er Søde saker,under kan du se noen bilder;

129286-261

Ett bilde av inngangen...

129286-255129286-256

Glassartikler..


129286-259    129286-250

Såper og kakebokser....


129286-260           129286-254

Vakkert speil og lysekrone...


129286-258 129286-252

Vitrineskap og gummistøvler....129286-257  129286-253
Porselens artikler....


For mere informasjon, kategorier og kjøpsbetingelser; /www.sodesager.dk/

Riktig god fornøyelse!
Tonje

vil ønske alle besøkende en riktig god helg.


Tøy og tøyprodukter

Det finnes så mange flotte tøy der ute i verden,men her jeg bor vil jeg si det er svært lite utvalg,så da blir det eventuelt å kjøpe over nettet.Jeg og symaskinen er ikke særlig gode venner så  jeg må da spørre noen venner eller noen fra familien om de kan sy for meg.Men å titte er jo alltid lov. Personlig må jeg vel si at jeg liker ensfargete best,men til småe ting,eller som ett hovedelement er det jo masse finne å velge mellom.Kanskje finner dere kreative bloggsjeler noen flotte tøy eller inspirasjon til nye ting under her;

129286-249  129286-244 
Blomstermotiver...

129286-246  129286-241
Toilestoffer..

129286-242


129286-240

Eller rett og slett fine motiver...

Her er noen bilder av ulike måter tøy er blitt brukt;

129286-248  129286-245
En vakker pute...... i ett skap...

129286-243

Under glasset på bordet... Jeg må nok si att denne løsningen er den som appelerte mest til meg=) så lett men alikevel smart måte å fornye ett gammelt glassbord!

Bildene er lånt av; www.nieszvintagefabric.com/ På denne siden har du muligheter fo å bestille metervarer,du kan ta en rundtur i eierens eget hjem og ikke minst du kan se og dele hvilke ideer her.

Riktig god fornøyelse!
Tonje

P.s i morgen skal jeg presentere ukens nettbutikk=!!


Min kveld

I dag har jeg værdt i Sverige,jeg kom hjem med masse poser men ikke en eneste interiør artikkel,det var ikke kommet særlig mye nytt så jeg venter til vårens varer kommer.  Som ett lite vedlegg må jeg bare si; for en stor forskjell det er for prisen på kjøtt i Sverige i forhold til i Norge!
Jeg måtte jo selvfølgelig benytte meg av å kjøpe svenske interiørmagasiner,for det er jo en utrolig stor forskjell i pris i forhold til norske priser. Så hvis noen ønsker å vite hva jeg skal gjøre i kveld så ser du det på bildet under:

129286-239

Jepp skal lage meg ett stort krus Kakao (er -15 ute) og kose meg med disse bladene.Til alle dere som stikker innom her i kveld; Jeg ønsker deg en riktig flott kveld=)!! Skal nok ta meg en liten runde på bloggene deres også i løpet av kvelden=)
Tonje

Decoupage

De aller fleste vet jo hva decoupage brukes som eller til, men det er en del som ikke vet hva det kommer av og historikken rundt det,så det vil jeg gjerne dele med dere her i dag.

Ordet decoupage kommer fra det franske ordet dêcouper,det betyr å klippe eller å skjære ut.

Decoupage er en svært gammel hobby,de aller første eksemplarene som er funnet kommer fra slutten av 1500 tallet,og har tysk opprinnelse.På samme tid kom teknikken til Italia som brukte kinesiske motiver som var svært ettertraktet på den tiden.
Disse produktene ble på den tiden kalt arte povera som betyr fattigmanns-kunst. Men i dagens samfunn er disse gjenstandene svært etterspurte og prisene er skyhøye.

Decoupage entret etter hvert Europa,og i Frankrike var det Marie Antoinette  som lanserte teknikken ca år 1780.Hun lærte seg denne teknikken sammen med de "vanlige" utdannelsene brodering,sying,perlearbeider og akvareller under hennes adlige skolegang.

129286-233
(ett vakkert bilde av Marie Antoinette, bildet er lånt av; www.portrait.kaar.at )


Allerede i 1762 ble den første decoupage boken lansert.Det var den engelske forfatteren Robert Sayers som lagde,og boken inneholdt ikke mindre enn 1500 håndlagete designer som kjøpere/lesere kunne klippe ut selv og bruke til sine egene kreasjoner.

Blomstermotivene fikk sitt gjennombrudd av Mary Delany som også var fra Engeland.Selv om hun var 72år da hun startet med decoupage og måtte stoppe pgs dårlig syn som 82åring, lagde hun ca 1000 blomsterdecoupager.

129286-234
(Portrett av Mary Delany,bildet er lånt fra; http://web.ukonline.co.uk/gwenynen.gwent/delany.htm)

Under den viktorianske tiden (ca.1830) økte interessen for decoupage enormt,grunnen til det var at de første glansbildene (på den tiden kalt scraps) lansert.Glansbildene var fargerike og av små barn,dyr,engler,frukter og blomstermotiv. Glansbildene gjorde det lettere å bruke teknikken siden man da ikke trengte å klippe så mye.

I dag brukes decoupage på og av alle materialer.Sink,glass,esker,speil,bokser,møbler er bare noen av bruksområdet. Du kan bruke glansbilder,kort,utklipper fra magasiner,tøy,servietter,lommetørkler og klistermerker for å nevne noe,og for noen nydelige ting det blir!Under kan du se noen eksmler.

129286-235


129286-236  129286-238
(Bildene er lånt fra www.decoart.it og www.acasaconarte.it  )

Ønsker dere alle en riktig flott kveld!
Tonje

Borddekking og inspirasjon..

129286-232

Er du slik som meg at du liker å invitere familie og venner på middag.Syns du også at det er utrolig koslig å legge litt ekstra flid i dekoreringen av bordet,og ett koslig dekket bord er svrt koslig å komme til? Slik er i hvertfall jeg,men inni mellom går man fri for nye påfunn og trenger litt ny inspirasjon.Det er jo ikke pengene som teller for å få ett koslig dekorert bord.Ofte er det selvlagete ting av materialer man allerede har hjemme som skal til.
Hva med ulike måter å brette serviettene på? Her kan du finne ulike måter å brett på der de har brukt disse bildene som inspirasjon; /www.lykkesudlejning.dk

129286-225   129286-221

129286-222

129286-224  129286-223


Kanskje er du lei av å ha blomstene i en vase,og har lyst til å prøve noe nytt?

129286-230   129286-229

129286-228

For bilder,inspirasjon og trinn-for-trinn forklaring; www.flowerpossibilities.com

Eller vil du lære hvordan man dekker ett bord for en bedre middag?

129286-231
Eller andre gode tips for andre relaterte ting skal du ta en titt her;
www.lykkesudlejning.dk

Riktig god fornøyelse!
Tonje
 
 


Søndags tanker...

Jeg vil starte dette innlegget med de første sangstrofene fra en Joss Stone låt
....."I had ,a dream last night....what a lovley dream ,it was......  Drømmen om å få drive på med det jeg liker,interiør,shopping og decoupage kan jeg endelig så smått begynne med igjen,og jeg gleder meg som ett barn på julaften.For nå har jeg endelig blitt bedre, er fortsatt ikke helt frisk,men nå klarer jeg i hvertfall å gjøre litt annet enn å bare holde senga. Etter å ha værdt sengeliggende i en uke har jeg fått mer en nok tid til å tenke og fundere på nye prosjekter og hvilke innrednings detaljer jeg trenger for å få det slik som jeg vil her hjemme.

Jeg har tidligere aldri vist noen bilder av decoupage-tingene jeg har laget fordi jeg er nybegynner og ikke har blitt helt fornøyd, men jeg har nå bestemt meg for at noen av  tingene skal få lov å komme her på bloggen etterhvert. (er spent på hvilke tilbakemeldinger de vil få).

Det er ikke bare jeg som ikke helt er i form her hjemme,den minste (...les yngste...) hunden vår Pax har værdt å skadet seg,han har mistet en del av tredepotene under  den ene poten og er derfor blitt pasient. Hvordan han har fått det til vet jeg ikke,men han har nok skjært seg på ett eller annet. Så etter en tur til dyrelegen ble resultatet salver,grønnsåpebad,potesokk og hodeskjerm. (se bildene under)

129286-219  129286-220

Pax er ikke helt glad for sokken,den prøver han til stadighet å få av seg,og han har derfor skjermen over hodet slik at han ikke skal komme til.Skjermen var helt ille til å begynne med,men han har heldigvis vendt seg til den nå.Slik som han ligger på bildet blir hans hverdager de neste 3-4 ukene som kommer....

Jeg må få takke dere alle for de koslige svarene på spørsmålene jeg stilte dere i forrige innlegg,og hjertlig takk for alle god bedringsmeldingene. Det er godt å vite at det er noen som bryr seg om enn, selv om man ikke "kjenner" hverandre. Og følelsen av å ha blitt savnet er jo heller ikke å forrakte.

Jeg har vel en todagers jobb forran meg nå ved å se over hva som har skjedd på bloggene deres den siste uken.Og jeg lover att alle skal få en komentar eller to fra meg i løpet av kvelden eller morgen dagen.

Jeg blir å legge inne noen nye blogger også,for det er kommet en del koslige og ikke minst inspirerende blogger nå mens jeg har værdt syk.(i hvertfall er de nye for meg)

Ha en flott kveld!
TonjeStillhet...og forbedringer?

Det er det beste ordet for å beskrive bloggen min for tiden.Her har strømmen kommet og gått gjevnlig og det har ikke værdt mulig å komme seg inn på nettet,så til dere som har skrevet de koslige meldingene til meg,beklager at dere ikke har fått svar,men dere skal vite at det betyr utrolig mye for meg at dere tar dere tid til besøke meg og legge igjen beskjeder.

Jeg har nå blitt syk igjen....er vel 3 gangen så langt denne vinteren noe som er helt uvanlig for meg å være,jeg pleier ikke å bli syk på vinteren.Og det er det som er grunnen til at det har værdt så stille her på bloggen,jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg med det første for jeg holder meg for det mest under dyna i håp om å bli frisk raskest mulig.

Influensa.jpg


(bildet lånt fra; www.barnelegene.no )

Kan du hjelpe??

Jeg vil gjerne at dere kan hjelpe meg å forbedre siden min og har derfor ett par spørsmål som jeg ønsker at dere tar dere tid til å svare på;

* Hva på denne siden gjør att du ønsker å komme tilbake?

*Hva kan jeg gjøre bedre?

*Hvordan kan jeg lage en layout eller legge inn bilder øverst på siden min?

*Hva vil du at jeg skal skrive mere om på bloggen?

*Er det noe du misliker på bloggen min?

Jeg hadde satt kjempe stor pris på om du/dere kunne ha svart meg på disse spørsmålene,om du velger å gjøre det her på bloggen eller om du ønsker å sende meg en mail blir jeg kjempe glad. Min email; tonjemor2001@yahoo.no

Har lakt inn en del nye linker på blogger som jeg setter pris på,og jeg lover att jeg skal få sett på bloggene deres og legge igjen komentarer så fort som jeg klarer å bli frisk.

Så for denne denne gang er det over og ut herfra....
Tonje


Ukens butikk

Denne uken er det også en Dansk nettbutikk jeg vil presentere. Utvalget består av shabby chic,50,60 og 70 tallets innredninger.Det er også ett stort utvalg av smykker,møbler,duker,tepper og porselen.Med andre ord,noe for absolutt alle!
Det er Christine Dyring- Andersen som er eier av butikken.Hun er utrolig service innstilt og tar også på seg å finne det lille ekstra hvis du har ønsker om det.Nettsiden er ett syn for seg selv,nydlige bilder svært oversiktlig og omfangsrik. Om du bor i Norge,Sverige eller Danmark så kan du bestille varer  her. For oss som bor i Norge og Sverige er det faste priser som gjelder og alt om dette kan du finne under Kjøp og leverings linken på nettsiden.

129286-202

Denne ukens butikk er Antik Kastanieladen  en utrolig flott nettbutikk der du finner fine ting på hver eneste side!!!Her kommer noen smakebiter fra butikken;

129286-211   129286-208

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i karafler,her kan du finne mange fine

129286-210    129286-209

Religiøse figurer,bilder og symboler finner du også...

 129286-214  129286-197

Ulike nyproduksjoner av fil de fer er det også...

129286-215    129286-203

Møbler for alle anledninger...

129286-196   129286-216  

Tingene som setter prikken over i-en....


129286-213    129286-217

Ulike tekstiler....

129286-200 129286-198  

129286-199
 
Alt du trenger for å gjøre det hyggelig i hagen...

129286-201   129286-204  129286-205

De småe tingene som gir stemning og hygge...


I tillegg er det masse masse mere=)
For mere informasjon, kategorier og kjøpsbetingelser; www.antikkastanieladen.dk/

Riktig god fornøyelse!
Tonje

Julen er kastet ut....

Ja da er alle juletingene pakket bort for denne gang og huset har blitt pyntet for hverdagskos igjen. Jeg er ganske lei av alt stæsjet etter julen og har valgt å innrede helt enkelt og rent,Her får dere en smake bit;

129286-189

129286-190

På hjørnebordet mellom sofaeene ble det slik,Valgte å legge ut bilde med og uten blits.

129286-195

På spisebordet har fattigmannsølvstakene fra Indiska fått lys og mansjetter,og den vakre stetteskålen fra http://annasrom.shops.no/ fått plass.Det ble bare såå nydelig syns jeg.

129286-192

Til jul fikk jeg dette nydelige pyntehåndkle som mamma har brodert,det har fått heders plass på kjøkkent,i hyllen jeg og samboeren min lagde selv,Under kan du se detaljer;

129286-193  129286-194

Noe så vakkert......Tusen takk mamma!

129286-191  129286-187

129286-188

Også denne nydelige engelen fikk jeg i julegave,den var fra min kjære! Gjett om jeg ble glad for den=) Jeg skal få lakt ut flere nydelige julegaver etterhvert...

Har også kommet over en del nye flotte blogger,i hvertfall så er de nye for meg=) De er å finne under linker til høyre.....

Håper alle får en flott dag!
Klem fra Tonje

Utfordring fra Nina

Nå har det gått ett par dager siden jeg fikk en ny utfordring fra Nina,jeg er litt sent ute,men som min bestemor sier "...det er bedre sent enn aldri".

6 Rare ting om meg

* Jeg var en av de som bråkte mest i min klasse,men en av de med beste karakterer,utrolig nok!

* For andre er bibelen/koranen og lignende hellig, for meg er det interiørblader

* Jeg kunne lese,skrive og regne litt allerede som 4-åring

* Jeg har alltid hadd flere guttevenner enn jentevenner

* Mine kjæreste dukker/bamser hadde de utroligste navn da jeg var liten (kaksi,andor gakk gakk for å nevne noen)

* Jeg er som en katt,liker å sove å slappe av på dagtid,mens på kvelden/natten er jeg mest effektiv og mest kreativ.


Siden jeg nå er så sent ute har de fleste sikkert fått denne utfordringen,så da sender jeg den videre til alle de som ikke har fått den enda og som har lyst å fortelle om seg selv.

Klemmer fra Tonje

Jeg må bare beklage at jeg ikka har værdt inne på noen av deres blogger,men jeg kommer rett og slett ikke inn på blogspott.com.


Planen for 2007

Som alltid ved nyåret starter jeg å lage meg en liste over ulike prosjekter som jeg ønsker og prøver å gjennomføre gjennom året.Dette året er inget unntak for nå sitter jeg her med listen min og skal til å legge den inn her på bloggen.Grunnen til at jeg gjør det er for å få ett ekstra puff og motivasjon til å klare det. For inni mellom er ikke arbeidslysten min helt på topp,og da er det lett å slappe litt for mye av.noe som kan resultere i at man ikke blir helt ferdig.
Så her kommer 2007-årets liste:

* Tv-rommet skal listes ferdig og innredes

* Gangen oppe skal paneles ferdig.,males og innredes

* Trapperommet (det gamle kammerset) skal pusses opp og bli til mitt eget lille biblotek med en god kosekrok

*Kjøkkenet skal få opp pyntelistene

*Yttergangen skal pusse helt opp og innredes

*Noen lister på stuen skal males og de siste innredningsdetaljene skal på plass

*Badet skal totalrennoveres


I tillegg har jeg noen "små" prosjekter jeg ønsker å få gjordt i løpet av året:

*Alle trehvite møblene i stuen (sjenk,bord,stoler,vitrineskap,tv-skap og apotekerdisk) skal males hvitt/eggehvitt

*To arvede møbler (en komode og ett lintøyskap) skal males i hvitt/eggehvitt

*Nye gardiner/liftgardiner skal kjøpes inn

*Jeg skal lage ca 50% av alle årets julegaver selvDet prosjektet jeg gleder meg mest til er å gjøre ferdig biloteket/kosekroken for jeg leser 20-30 bøker i måneden og da hadde det værdt kjempe koslig med en egen krok til det.Kanskje lar jeg bildet fra Husoghjem/oppussing inspirere meg?

129286-186

Listen min i år er redusert,for i fjor fikk jeg diagnosen Fibromyalgi (vil du vite mere,se her: www.fibromyalgi.no ) Noe som til tider reduserer meg og min kropp betraktelig.

Så er det å se ved årets slutt hvor mye man har klart å komme igjennom da....

Ukens butikk

Så var det på tide med denne ukens butikk,og nok en gang er det en dansk nettbutikk jeg vil presentere (skulle ønske det var flere norske). Denne butikken er også shabby chic inspirert. Men har spesialisert seg på den hvite og rene shabby chic delen. Sølvplett,møbler, tingene som gir prikken over i-en og romantiske lamper er bare noe av det store sortemanget. En egen kategori for leker,bilder o.l for barn kan du også finne her.Dette er en butikk å bli glad i,en som gir deg masse inspirasjon og som har priser fra 25kr og oppover, med andre ord,noe for alle.

129286-184

Denne ukens butikk er Den hvide stil. Tine som eier nettbutikken beskriver den slik:
"Her på siden er der kun varer som jeg selv ville putte i mit hjem derfor er der de nøje udvalgt..Jeg giver mig altid god tid til at finde lige netop det som passer til den hvide stil. Jeg prøver på at opretholde et bredt udvalg i fromme ting, Sølvplet, og ting som sætter prikken over i'et på den hvide stil samt selvfølgelig hvide møbler gamle møbler og møbler i den sorte stil."


  Her kan du se noen bilder fra nettbutikkens sortemang:

Dobbelt seng
- Klik på billedet for at lukkke


3-kantet forme dessert gafler 2 tårnet sølv 6
- Klik på billedet for at lukkke

Fad i crome
- Klik på billedet for at lukkke  flødekande rigtig romantisk
- Klik på billedet for at lukkke


Hvidt vitrineskab gammelt Jesus i farve


gammel salt og pebersæt i pletsølv
- Klik på billedet for at lukkke  Lampe i romantisk stil

For mere informasjon, kategorier og kjøpsbetingelser; www.denhvidestil.dk/

Riktig god fornøyelse!
Tonje

Varer fra Annas rom + Romjuls salg

I dag kom de siste produktene jeg kjøpte av Anniche,å de var om mulig enda finere i virkeligheten enn på bildene.Anniche har en ny startet nettbutikk som har fått navnet Annas rom.Alle bildene under  har jeg lånt fra hennes butikk.

129286-175      129286-176


129286-174   129286-173

129286-172   129286-171

Så ønsker du å bestille fra hennes nettbutikk er linken ; http://annasrom.shops.no/
Der er det så mange fine ting!! og som regel blir det en eller to ting på ønske lista for hvert besøk.Jeg var også på en liten handle runde nå i romjula,for da er jo de fleste jule relaterte produktene på tilbud, og jeg kom ikke tomhendt hjem denne gangen heller. Når jeg ser på bildene nå ble det jo en hel del nye ting=) Heldigvis har jeg en samboer som syns det er så koslig når jeg har kjøpet nye ting, og pynter rundt omkring i huset. "Det blir så koslig pleier han å si"=)

129286-177

Denne nydelige bokholderen har jeg sett på i over en måned,men har ikke tort å kjøpe den, fordi jeg ikke viste om jeg kom til å få den i julegave,men da den ikke dukket opp på julaften løpte jeg for å kjøpe den selv og jeg blir aldri å angre på det,den er bare sååå nydelig.Bildet lyver litt for den er mer gyllen og den har en nydelig gullfarge.Under kan du se nærbilder av noen detaljer fra den.

129286-179129286-178


129286-180   129286-181


To slike nydelige kors ble også med meg hjem,det samme med disse nydelige t-lyse stakene.Jeg fikk dem  for halv pris=)Da er det morsomt å handle!!

129286-182

Fant også disse nydelige lysestakene i fattigmannsølv på Indiska til halvpris,og om jeg får si det selv så er de rålekre! Jeg ga 35kr stykk,og det var jo ikke så gærnt....nå skulle jeg bare ha hatt en liten vase i samme stil så hadde jeg blitt overlykkelig. Jeg får holde øynene oppe i løpet av sen-vinteren og våren så kanskje dukker det en opp? Hvem vet?

129286-183

Til slutt fant jeg to slike nydelige potteskjulere,legg merke til det fine mønstret og rosene som dekorer den. Jeg tror dette er den fineste potteskjuleren jeg har sett på aldri så lenge. Og prisen var jo heller ikke noe å si på; 50kr,- stykk. Det var billig det!!

Det ble noen andre kjøp også men de får jeg vise ved en annen anledning.Noen av julegavene mine skal jeg også få lakt inn her snart. Så om en dag eller to blir jeg å presentere årets første; Ukens butikk så da kan dere glede dere.

Klemmer fra
Tonje

Nyttårsfeiring og masse bilder

Godt nytt år til dere alle sammen!

Hva er vel bedre enn å starte det nye året med en liten blogg oppdatering?  Det å vite at mine nære og kjære har det bra,det å få oppleve denne bloggen som har gitt meg så utrolig mye gjennom året som har gått,og ikke minst det å se alle de lykke ønskene om ett godt nytt år fra dere bloggvenner? Dere gjør meg så glade og jeg er dere evig takknemlig!

129286-165

Ett bilde av kakene og snacksen som var på bordet på nyttårsaften.


129286-166

Lysene av t-lys og en stjerne som lager en vidunderlig stemning.

129286-163

Veden som knitrer i peisen,og lysene som alltid gir meg en indre glede.

129286-164

Årets innkjøpte engler som stråler seg i varme levende lys.

129286-168

Bildene som jeg og mine kjære kjøpte sammen da vi ble samboere,og hvite stearinlys som jeg var så heldig å få av  min hemmelig venn (Linas tredgaard)

129286-170

Ett lite nærbilde av maleriene, to kropper, to sjeler og to som for alltid vil høre sammen.

Det var noen av bildene fra nyttårsaften 2006. Ett år som var preget av mange tunge stunder ,men masse familie kjærlighet.Jeg har en  stor glede over det nye året ,samt mange prosjekter og forsetter ( De skal jeg presentere i ett annet innlegg) som jeg gleder meg til å begynne på.

Det ene nyttårs forsettet eller kanskje bedre sakt nyttårs ønske er; enda flere kommentarer her på bloggen.Det forsettet eller ønske om du vi,l kan DU hjelpe meg med, så får bare tiden vise om det går i oppfyllelse eller ikke.

Til slutt i dagens innlegg er det min trofaste venn, Trampe (japanske spisshund hannen min) som vil avslutte med å ønske dere alle ett godt nytt samt ett innholdsrikt år. Han vil også gi en ekstra hilsen til alle dyr og dyre eiere i det langstrakte land.

129286-167

Klemmer fra Tonje!