Avhengihet...

I går da jeg sto opp var både telefon og data ute av drift...så jeg fikk ikke startet morgenen slik som jeg alltid pleier.Jeg smører meg mat, lager meg noe godt å drikke,mens jeg skjekker de siste nyhetene på nettet,leser mailene mine og komentarene som har kommet på bloggen min i løpet av kvelden og morgenen. For en nydlig måte å sterte dagen på spør du meg....

Men så måtte jeg starte dagen på en annen måte i går og jeg må innrømme at jeg ble litt stressa. Etter som dagens timer kom og gikk,kjente jeg at det ble verre og verre, jeg hadde ikke fått sett over bloggen min og heller ikke sett hva som hadde kommet på deres blogg.Jeg håpet jo i det lengste at det skulle komme tilbake i går,men det skjedde jo ikke,så da jeg i dag kom meg inn og alt var i orden ble jeg utrolig lettet. Så jeg har funnet ut at jeg er blitt svært avhengi av data og ikke minst den vakre bloggverden jeg har blitt en del av.

Etter at jeg tilfeldig kom over Huldas blogg og Anniches blogg var det gjordt.To fantastiske mennesker med masse av de samme interessene som jeg selv har og kjempe inspirerende blogger var jeg solgt.Jeg ønsket å ta en del av denne verden og lagde meg min egen blogg og igjennom dem og bloggen har jeg truffet masse fantastiske mennesker som jeg har blitt svært glad i (selv om jeg aldri har møtt dem). Og hver dag gleder jeg meg til å lese komentarene som er kommet på bloggen min og den store gleden av å se hva som har skjedd på de andres blogger i løpet av dagen. Jeg skulle ønske at det hadde vært slik i "den virkelige verden" også.For når jeg fikk meg blogg mottok jeg masse koslige meldinger,masse ros og gleden av å bli kjent med personer som virkelig bryr seg om enn, selv om de aldri har møtt deg. Men man lærer jo hverandre å kjenne gjennom bloggene.Så tusen takk skal dere ha alle sammen!!

Nå skal jeg ta meg min daglige bloggrunde for å se hva som skjedde på bloggene deres i går!

Vil gjerne vise at jeg setter stor pris på dere,så ta en titt på bildene under;

129286-262


129286-263


Ha en strålende dag!
Klemmer fra Tonje


Min kveld

I dag har jeg værdt i Sverige,jeg kom hjem med masse poser men ikke en eneste interiør artikkel,det var ikke kommet særlig mye nytt så jeg venter til vårens varer kommer.  Som ett lite vedlegg må jeg bare si; for en stor forskjell det er for prisen på kjøtt i Sverige i forhold til i Norge!
Jeg måtte jo selvfølgelig benytte meg av å kjøpe svenske interiørmagasiner,for det er jo en utrolig stor forskjell i pris i forhold til norske priser. Så hvis noen ønsker å vite hva jeg skal gjøre i kveld så ser du det på bildet under:

129286-239

Jepp skal lage meg ett stort krus Kakao (er -15 ute) og kose meg med disse bladene.Til alle dere som stikker innom her i kveld; Jeg ønsker deg en riktig flott kveld=)!! Skal nok ta meg en liten runde på bloggene deres også i løpet av kvelden=)
Tonje

Decoupage

De aller fleste vet jo hva decoupage brukes som eller til, men det er en del som ikke vet hva det kommer av og historikken rundt det,så det vil jeg gjerne dele med dere her i dag.

Ordet decoupage kommer fra det franske ordet dêcouper,det betyr å klippe eller å skjære ut.

Decoupage er en svært gammel hobby,de aller første eksemplarene som er funnet kommer fra slutten av 1500 tallet,og har tysk opprinnelse.På samme tid kom teknikken til Italia som brukte kinesiske motiver som var svært ettertraktet på den tiden.
Disse produktene ble på den tiden kalt arte povera som betyr fattigmanns-kunst. Men i dagens samfunn er disse gjenstandene svært etterspurte og prisene er skyhøye.

Decoupage entret etter hvert Europa,og i Frankrike var det Marie Antoinette  som lanserte teknikken ca år 1780.Hun lærte seg denne teknikken sammen med de "vanlige" utdannelsene brodering,sying,perlearbeider og akvareller under hennes adlige skolegang.

129286-233
(ett vakkert bilde av Marie Antoinette, bildet er lånt av; www.portrait.kaar.at )


Allerede i 1762 ble den første decoupage boken lansert.Det var den engelske forfatteren Robert Sayers som lagde,og boken inneholdt ikke mindre enn 1500 håndlagete designer som kjøpere/lesere kunne klippe ut selv og bruke til sine egene kreasjoner.

Blomstermotivene fikk sitt gjennombrudd av Mary Delany som også var fra Engeland.Selv om hun var 72år da hun startet med decoupage og måtte stoppe pgs dårlig syn som 82åring, lagde hun ca 1000 blomsterdecoupager.

129286-234
(Portrett av Mary Delany,bildet er lånt fra; http://web.ukonline.co.uk/gwenynen.gwent/delany.htm)

Under den viktorianske tiden (ca.1830) økte interessen for decoupage enormt,grunnen til det var at de første glansbildene (på den tiden kalt scraps) lansert.Glansbildene var fargerike og av små barn,dyr,engler,frukter og blomstermotiv. Glansbildene gjorde det lettere å bruke teknikken siden man da ikke trengte å klippe så mye.

I dag brukes decoupage på og av alle materialer.Sink,glass,esker,speil,bokser,møbler er bare noen av bruksområdet. Du kan bruke glansbilder,kort,utklipper fra magasiner,tøy,servietter,lommetørkler og klistermerker for å nevne noe,og for noen nydelige ting det blir!Under kan du se noen eksmler.

129286-235


129286-236  129286-238
(Bildene er lånt fra www.decoart.it og www.acasaconarte.it  )

Ønsker dere alle en riktig flott kveld!
Tonje

Søndags tanker...

Jeg vil starte dette innlegget med de første sangstrofene fra en Joss Stone låt
....."I had ,a dream last night....what a lovley dream ,it was......  Drømmen om å få drive på med det jeg liker,interiør,shopping og decoupage kan jeg endelig så smått begynne med igjen,og jeg gleder meg som ett barn på julaften.For nå har jeg endelig blitt bedre, er fortsatt ikke helt frisk,men nå klarer jeg i hvertfall å gjøre litt annet enn å bare holde senga. Etter å ha værdt sengeliggende i en uke har jeg fått mer en nok tid til å tenke og fundere på nye prosjekter og hvilke innrednings detaljer jeg trenger for å få det slik som jeg vil her hjemme.

Jeg har tidligere aldri vist noen bilder av decoupage-tingene jeg har laget fordi jeg er nybegynner og ikke har blitt helt fornøyd, men jeg har nå bestemt meg for at noen av  tingene skal få lov å komme her på bloggen etterhvert. (er spent på hvilke tilbakemeldinger de vil få).

Det er ikke bare jeg som ikke helt er i form her hjemme,den minste (...les yngste...) hunden vår Pax har værdt å skadet seg,han har mistet en del av tredepotene under  den ene poten og er derfor blitt pasient. Hvordan han har fått det til vet jeg ikke,men han har nok skjært seg på ett eller annet. Så etter en tur til dyrelegen ble resultatet salver,grønnsåpebad,potesokk og hodeskjerm. (se bildene under)

129286-219  129286-220

Pax er ikke helt glad for sokken,den prøver han til stadighet å få av seg,og han har derfor skjermen over hodet slik at han ikke skal komme til.Skjermen var helt ille til å begynne med,men han har heldigvis vendt seg til den nå.Slik som han ligger på bildet blir hans hverdager de neste 3-4 ukene som kommer....

Jeg må få takke dere alle for de koslige svarene på spørsmålene jeg stilte dere i forrige innlegg,og hjertlig takk for alle god bedringsmeldingene. Det er godt å vite at det er noen som bryr seg om enn, selv om man ikke "kjenner" hverandre. Og følelsen av å ha blitt savnet er jo heller ikke å forrakte.

Jeg har vel en todagers jobb forran meg nå ved å se over hva som har skjedd på bloggene deres den siste uken.Og jeg lover att alle skal få en komentar eller to fra meg i løpet av kvelden eller morgen dagen.

Jeg blir å legge inne noen nye blogger også,for det er kommet en del koslige og ikke minst inspirerende blogger nå mens jeg har værdt syk.(i hvertfall er de nye for meg)

Ha en flott kveld!
TonjeStillhet...og forbedringer?

Det er det beste ordet for å beskrive bloggen min for tiden.Her har strømmen kommet og gått gjevnlig og det har ikke værdt mulig å komme seg inn på nettet,så til dere som har skrevet de koslige meldingene til meg,beklager at dere ikke har fått svar,men dere skal vite at det betyr utrolig mye for meg at dere tar dere tid til besøke meg og legge igjen beskjeder.

Jeg har nå blitt syk igjen....er vel 3 gangen så langt denne vinteren noe som er helt uvanlig for meg å være,jeg pleier ikke å bli syk på vinteren.Og det er det som er grunnen til at det har værdt så stille her på bloggen,jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg med det første for jeg holder meg for det mest under dyna i håp om å bli frisk raskest mulig.

Influensa.jpg


(bildet lånt fra; www.barnelegene.no )

Kan du hjelpe??

Jeg vil gjerne at dere kan hjelpe meg å forbedre siden min og har derfor ett par spørsmål som jeg ønsker at dere tar dere tid til å svare på;

* Hva på denne siden gjør att du ønsker å komme tilbake?

*Hva kan jeg gjøre bedre?

*Hvordan kan jeg lage en layout eller legge inn bilder øverst på siden min?

*Hva vil du at jeg skal skrive mere om på bloggen?

*Er det noe du misliker på bloggen min?

Jeg hadde satt kjempe stor pris på om du/dere kunne ha svart meg på disse spørsmålene,om du velger å gjøre det her på bloggen eller om du ønsker å sende meg en mail blir jeg kjempe glad. Min email; tonjemor2001@yahoo.no

Har lakt inn en del nye linker på blogger som jeg setter pris på,og jeg lover att jeg skal få sett på bloggene deres og legge igjen komentarer så fort som jeg klarer å bli frisk.

Så for denne denne gang er det over og ut herfra....
Tonje


Planen for 2007

Som alltid ved nyåret starter jeg å lage meg en liste over ulike prosjekter som jeg ønsker og prøver å gjennomføre gjennom året.Dette året er inget unntak for nå sitter jeg her med listen min og skal til å legge den inn her på bloggen.Grunnen til at jeg gjør det er for å få ett ekstra puff og motivasjon til å klare det. For inni mellom er ikke arbeidslysten min helt på topp,og da er det lett å slappe litt for mye av.noe som kan resultere i at man ikke blir helt ferdig.
Så her kommer 2007-årets liste:

* Tv-rommet skal listes ferdig og innredes

* Gangen oppe skal paneles ferdig.,males og innredes

* Trapperommet (det gamle kammerset) skal pusses opp og bli til mitt eget lille biblotek med en god kosekrok

*Kjøkkenet skal få opp pyntelistene

*Yttergangen skal pusse helt opp og innredes

*Noen lister på stuen skal males og de siste innredningsdetaljene skal på plass

*Badet skal totalrennoveres


I tillegg har jeg noen "små" prosjekter jeg ønsker å få gjordt i løpet av året:

*Alle trehvite møblene i stuen (sjenk,bord,stoler,vitrineskap,tv-skap og apotekerdisk) skal males hvitt/eggehvitt

*To arvede møbler (en komode og ett lintøyskap) skal males i hvitt/eggehvitt

*Nye gardiner/liftgardiner skal kjøpes inn

*Jeg skal lage ca 50% av alle årets julegaver selvDet prosjektet jeg gleder meg mest til er å gjøre ferdig biloteket/kosekroken for jeg leser 20-30 bøker i måneden og da hadde det værdt kjempe koslig med en egen krok til det.Kanskje lar jeg bildet fra Husoghjem/oppussing inspirere meg?

129286-186

Listen min i år er redusert,for i fjor fikk jeg diagnosen Fibromyalgi (vil du vite mere,se her: www.fibromyalgi.no ) Noe som til tider reduserer meg og min kropp betraktelig.

Så er det å se ved årets slutt hvor mye man har klart å komme igjennom da....

Nyttårsfeiring og masse bilder

Godt nytt år til dere alle sammen!

Hva er vel bedre enn å starte det nye året med en liten blogg oppdatering?  Det å vite at mine nære og kjære har det bra,det å få oppleve denne bloggen som har gitt meg så utrolig mye gjennom året som har gått,og ikke minst det å se alle de lykke ønskene om ett godt nytt år fra dere bloggvenner? Dere gjør meg så glade og jeg er dere evig takknemlig!

129286-165

Ett bilde av kakene og snacksen som var på bordet på nyttårsaften.


129286-166

Lysene av t-lys og en stjerne som lager en vidunderlig stemning.

129286-163

Veden som knitrer i peisen,og lysene som alltid gir meg en indre glede.

129286-164

Årets innkjøpte engler som stråler seg i varme levende lys.

129286-168

Bildene som jeg og mine kjære kjøpte sammen da vi ble samboere,og hvite stearinlys som jeg var så heldig å få av  min hemmelig venn (Linas tredgaard)

129286-170

Ett lite nærbilde av maleriene, to kropper, to sjeler og to som for alltid vil høre sammen.

Det var noen av bildene fra nyttårsaften 2006. Ett år som var preget av mange tunge stunder ,men masse familie kjærlighet.Jeg har en  stor glede over det nye året ,samt mange prosjekter og forsetter ( De skal jeg presentere i ett annet innlegg) som jeg gleder meg til å begynne på.

Det ene nyttårs forsettet eller kanskje bedre sakt nyttårs ønske er; enda flere kommentarer her på bloggen.Det forsettet eller ønske om du vi,l kan DU hjelpe meg med, så får bare tiden vise om det går i oppfyllelse eller ikke.

Til slutt i dagens innlegg er det min trofaste venn, Trampe (japanske spisshund hannen min) som vil avslutte med å ønske dere alle ett godt nytt samt ett innholdsrikt år. Han vil også gi en ekstra hilsen til alle dyr og dyre eiere i det langstrakte land.

129286-167

Klemmer fra Tonje!

Gledelig jul


129286-136

Jeg vil få ønske dere alle som er innom her og alle som har lakt igjen komentarer til meg en riktig god jul,håper dere får en fredfull juleaften.

Jeg har ikke fått tatt bilder av årets julestemning her, så det får komme i løpet av romjula.

Takk for alt denne gang!

Juleklemmer fra Tonje

Endelig


Endelig kom jeg inn på bloggen igjen, det har ikke værdt mulig de siste dagene. Jeg tror jeg har blitt avhening av å blogge,må liksom inn å se hver dag.
Nå har første julepynten fått komme frem her hjemme og det er en av mine favoritter. Den står i hjørnet mellom sofaene og sees fra de fleste vinkler. Jeg prøvde å ta opp stemningen på film men det viste seg at det gikk ikke, så da blir det bilder i stedet.

129286-121    129286-123
første bilde er med blits,det andre er uten.hvis du ser under er det ett nærbilde:

129286-122

Denne kirken gir meg julestemning, når den er kommet frem og levende lys står rundt i alle rom ja da er jeg klar for jul. Nå er det ikke mange dagene igjen,og jeg klarer nesten ikke å vente.I morgen skal jeg hjelpe pasienten med å pynte så da kan jeg bare konsentrere meg om mitt eget hjem og det blir godt,for nå har det gått slag i slag den siste uka. Er også ferdig med julebaksten og har bare småting til julegavene igjen.

Jeg er så glad for alle komentarene dere har kommet med til meg,det er de som får meg til å ønske å fortsette med å blogge,så hadde det ikke værdt for dere hadde ikke denne bloggen eksistert.

Så ett lite hjerte sukk.....hvorfor bor jeg ikke Sverige?? Jeg var på den vanlige nett-runden min, da jeg kom over butikken som er perfekt for meg som elsker engler. Det er en nettbutikk,men den sender bare varer innenlands.Så er det noen av dere flotte svenske bloggere som vil hjelpe så ikke nøl med å si i fra. Nettbutikkens link;  www.englashop.se Alle dere som liker engler like godt som meg må ta dere en tur innom der for å se. Bildene under er hentet fra den butikken.

129286-125


129286-126

Helgens lesestoff

I det siste har det værdt så travelt så jeg har ikke rukket å legge inn nye innlegg,jeg har måttet ta i bruk de sene timer for å få gjordt alt,men nå begynner det å roe seg igjen,heldigvis.
Jeg var en tur i Sverige å fikk handlet en del nye flotte ting,jeg skal legge bilder av de i løpet av helgen.
Jeg kjøpte også masse lesestoff i Sverige og i dag kom det ett blad i posten.Her er bilder av de bladene jeg kjøpte.

129286-64        129286-61 129286-60     

  129286-59129286-63129286-62

Så til neste gang ønsker jeg dere en fin helg!
Har nå fått laget og sendt gaven til min hemmelige venn,håper hun liker den.Adventskalender

I dag vil jeg presentere min adventskalender,den er ikke som alle andres kalender,den består ikke av pakke,sjokolade eller små ting,men faktisk om en bok. Det er en av de fineste bøkene jeg har lest og den kommer jeg aldri til å bli lei av.Den passer like godt til barn som til voksne,og har du ikke lest den så anbefaler jeg den på det sterkeste.Forfatter er Jostein Gaarder og tittelen er  Julemysteriet.

 129286-58


Den starter med at en liten gutt er på handletur sammen med sin mor,mens moren ser seg om i butikken og prater med ekspeditøren ser gutten seg rundt i butikken.Det er da han finner den,adventskalenderen som er så fin......Kalenderen er ikke som andre kalendere,den innholder ikke pakker,sjokolade eller noe av de vanlige tingene,men den innholder 24 luker.Og når han åpner den første detter det ut en liten lapp,en lapp med en historie som handler om en jente og hennes reise til Betlehem.


Denne boken er oppdelt slik at man kan lese ett kapittel for hver adventsdag,slik at boken i seg selv er som en adventskalender.Den er så flott å lese og ekstra morsomt er det jo at den tar vare på gamle verdier og tradisjoner.Gleden av en god historie og ikke bare sjokolade.God fornøyelse!Lettelse.....

129286-41


Tusen hjertlig takk for de hyggelige komentarene de siste dagene.Her kommer en oppdatering angående pasienten. Nå er opperasjonen overstått og alt er bra i følge legene,hvis det ikke oppstår noen komplikasjoner de nermeste dagene får pasienten komme hjem på mandag!!! Jeg er så lettet og så glad at det er ubeskrivelig.

Jeg syns for så vidt at det er tidlig å sende noen hjem etter en slik hard tørn så det sier seg selv at pasienten ikke kan være hjemme alene,så derfor har jeg vasket rundt gjesterommet som endelig er ferdig oppusset og dekorert rommet slik at pasienten kan bo her inntil hun er nok frisk til å klare seg selv igjen.

Jeg har også begynt planleggingen om hvordan huset hennes skal bli vasket og gjordt klart til jul. Så jeg regner med at jeg blir å vaske hennes hus,bake for henne samtidig som jeg tar mitt eget hus. Så det virker som det kan bli en travel førjulstid.Men så lenge pasienten er frisk gjør jeg det med glede.

Det er for mørkt nå til at jeg får gode bilder av gjesterommet så det får komme i morgen.

Håper dere alle får en kjempe flott helg!
Tonje

Sykdom og engstelse129286-40


Jeg har nå hatt to vonde,slitsomme dager. En av mine nermeste ble syk i går og spurte om jeg  og samboern kunne være snill å følge henne til legevakten,noe som vi selvfølgelig gjorde. Og som det bruker å være så var legen forsinket så det ble ekstra lang vente tid.En time forsinket fikk hun gå inn,jeg satte på venterommet og ventet. Og etter nok en timestid kom legesekretæren og ropte oss inn...Da skal  jeg love dere at jeg ble litt engstelig....det viste seg da at det var mere alvorlig en vi trodde,legen forklarte at pasienten måtte videre med ambulanse til sykehuset,for det var noe feil med hjertet! Vi dro nedover til legen i 17.30 tia og var ikke hjemme før nesten 00.00 Jeg viste at pasienten var i trygge hender og at jeg ikke kunne gjøre noe mere fra eller til.
Som dere skjønner så dro jeg nedover til sykehuset igjen i dag og da visste det seg at det hadde vært ett hjerteinfarkt og at pasienten nå må oppereres.
Legen forteller at det sikkert kommer til å gå bra,og at de er overrasket over hvor sterk denne personer er.
Jeg blir derfor neppe å komme med masse innlegg eller bilder fremover,bare hvis alt går bra og at jeg kan ta det med ro.Jeg er selfølgelig litt engstelig men jeg vet at pasienten er i de beste hender.
Så til neste gang vil jeg bare ønske dere alle sammen godt og så snakkes vi når vi snakkes.

Med vennlig hilsen
Tonje

Nye husdyr

Jeg må bare vise dere hvilke flotte og nydelige husdyr vi har fått......

129286-17


....Tre rådyr har funnet epletrærne våre og er stadig innom og spiser-Jeg er jo kjempe fasinert av dem og jeg var så heldig å stå ute da de kom så jeg fikk se på dem i ca 15min før de dro sin veg igjen.Nå har de værdt innom hver dag i 4-5 dager. Er jo kjempe morsomt at man klarte å ta så klare bilder av dem.

Vil ønske dere en riktig fin lødagskveld.
Klemmer fra Tonje.

Glansbilder

Ja her kommer bildene fra shoppingen i går,det er mest glansbilder.Jeg blir fra meg av begeistring over hvor mange nydelige glansbilder det finnes der ute.


129286-18    129286-19  129286-20


129286-21  129286-22  129286-23


129286-24  129286-25  129286-26


129286-27  129286-28  129286-29


129286-30   129286-31   129286-32


Jeg syns det ble en god fangst med glansbilder,hva syns du??

129286-16   129286-15   129286-14

Disse serviettene passer perfekt til deceoupage,den søte esken med engler er det fyrstikker i,de var så søte så de ble med meg hjem.Til slutt fant jeg en eske med masse former,de skal jeg bruke til et prosjekt som jeg blir å presentere senere.

Endelig er det helg!!

129286-13


Ja nå er det endelig helg igjen,jeg blir helt sjokka når jeg ser hvor fort ukene går,man planlegger at man skal få gjordt så mye i løpet av uka,men man rekker jo bare halvparten!
I dag har jeg hatt en kjempe flott dag,jeg tok med meg niesen min på en liten jenteshopping. Det er så morsomt at de mindre barna setter pris på gamle tradisjoner og hobbyer.Hun ble like glad som meg over flotte glansbilder,stickerser og andre ting til decoupage og scrapbooking.Det gledet en tantes hjerte=).
Jeg fant meg masse glansbilder,og de kommer det bilder av i morgen,jeg føler meg som verdens heldigste nå,var bare flaks at jeg fant dem og så var det jo i Sverige så da kom jo kursen i min favør også=) Ingen ting er jo bedre enn at man finner ting man ønsker seg til rimlige priser?? Jeg føler jeg har funnet masse fint denne uken og det er jo bra for det virker som det er over for sesongens loppemarkeder rundt her jeg bor.

Vil også benytte anledningen til å si tusen takk for komentarer og hyggelige hilsninger her.
Vil også ønske dere alle som stikker innom en riktig flott helg.

Med hilsning fra Tonje.

Dagen i dag

Hei på dere=)
I dag har jeg lest masse,var innom bibloteket på mandag og fikk lånt meg noen bøker,jeg er svært glad i å lese,det har jeg gjordt siden jeg var 4år.

Vil takke så mye for alle koslige hilsene som har kommet og komentarene,er så morsomt å se at andre har tatt seg tid til å legge igjen en komentar.Jeg er ganske så fersk på dette så det kommer mere etter hvert.Kommer diverse anbefalinger også,så bare følg med.

                                                  129286-12 

Shopping runde

Som jeg skrev i  mitt forrige innlegg så var jeg på shopping runde og her kommer bildene;

129286-3     129286-4


Dette nydelige fatet kjøpte jeg på Indiska,som du kan se på bilde nr 2,passer det utmerket til mitt fin service.Jeg kjøpte 8stk.Jeg vet av erfaring at slike ting kan man ikke få nok av.


129286-5

Disse lysene fant jeg på I-ett,de kostet bare 39 skr.Da måtte de jo bare med hjem.Skålene de står på er fra indiska,de passer til de tlysestakene,stettfatet og stormlykten som ligger innee på hjemmesiden min.

129286-7129286-6

Var en snartur innom Kid-interiør og det viste seg at der var det stor salg,Så da kjøpte jeg dette vintage sengesettet,med på kjøpet fikk jeg disse nydelige kleshengerne.

129286-8

Som dere sikkert har fått med dere nå så elsker jeg engler,jeg var innom på butikken I-ett,og det første jeg så var disse nydelige englene,jeg bestemte meg for at den i midten skulle med hjem,men så klarte jeg ikke la de andre sitte igjen så da tok  jeg like godt med meg alle tre,prisen var 49 skr pr.stykk.

129286-9     129286-10

Denne boken bestilte jeg fra Davida,og i går kom den i posten.Der er 30 ulike klistermeker av engler som jeg kommer til å bruke masse.

129286-11

Til slutt kjøpte jeg med meg noen interiør blader for hyggelig lesning og ny inspirasjon.

En vidunderlig søndag

129286-2

Har vært en tur i sverige på en liten shoppingrunde,Og jeg fikk meg masse fint,er litt for mørkt nå til å ta bilde så det kommer i morgen.I kveld snør det,så kanskje jeg våkner opp til hvitt landskap i morgen.
Ønsker dere alle en riktig fin uke.


to day i`w been to sweden,and i have shopped.I got many beutyfull things,I`ll show tou to morrow,because it`s to dark now to get good pictures.Tonight it`snowing so maby i`ll wake up tomorrow to a white world.
I wish you all a nice weekend.


En ny start-a new begining


blomster


VELKOMMEN TIL MIN BLOGG!

Hei=)
Ja etter noen hint fra dere som har vært innom min hjemmeside har jeg nå startet min egen blogg. Dette blir en midlertidig blogg,hvis jeg liker dette så kommer jeg til å fortsette,og da avslutte min hjemmeside.


Hello=)
I have got some friends who have inspired me to start this blogg.I have a home page,so this blogg will only be temparary.But if i like this blogg i will continue,and cansel my home page.