Søndags tanker...

Jeg vil starte dette innlegget med de første sangstrofene fra en Joss Stone låt
....."I had ,a dream last night....what a lovley dream ,it was......  Drømmen om å få drive på med det jeg liker,interiør,shopping og decoupage kan jeg endelig så smått begynne med igjen,og jeg gleder meg som ett barn på julaften.For nå har jeg endelig blitt bedre, er fortsatt ikke helt frisk,men nå klarer jeg i hvertfall å gjøre litt annet enn å bare holde senga. Etter å ha værdt sengeliggende i en uke har jeg fått mer en nok tid til å tenke og fundere på nye prosjekter og hvilke innrednings detaljer jeg trenger for å få det slik som jeg vil her hjemme.

Jeg har tidligere aldri vist noen bilder av decoupage-tingene jeg har laget fordi jeg er nybegynner og ikke har blitt helt fornøyd, men jeg har nå bestemt meg for at noen av  tingene skal få lov å komme her på bloggen etterhvert. (er spent på hvilke tilbakemeldinger de vil få).

Det er ikke bare jeg som ikke helt er i form her hjemme,den minste (...les yngste...) hunden vår Pax har værdt å skadet seg,han har mistet en del av tredepotene under  den ene poten og er derfor blitt pasient. Hvordan han har fått det til vet jeg ikke,men han har nok skjært seg på ett eller annet. Så etter en tur til dyrelegen ble resultatet salver,grønnsåpebad,potesokk og hodeskjerm. (se bildene under)

129286-219  129286-220

Pax er ikke helt glad for sokken,den prøver han til stadighet å få av seg,og han har derfor skjermen over hodet slik at han ikke skal komme til.Skjermen var helt ille til å begynne med,men han har heldigvis vendt seg til den nå.Slik som han ligger på bildet blir hans hverdager de neste 3-4 ukene som kommer....

Jeg må få takke dere alle for de koslige svarene på spørsmålene jeg stilte dere i forrige innlegg,og hjertlig takk for alle god bedringsmeldingene. Det er godt å vite at det er noen som bryr seg om enn, selv om man ikke "kjenner" hverandre. Og følelsen av å ha blitt savnet er jo heller ikke å forrakte.

Jeg har vel en todagers jobb forran meg nå ved å se over hva som har skjedd på bloggene deres den siste uken.Og jeg lover att alle skal få en komentar eller to fra meg i løpet av kvelden eller morgen dagen.

Jeg blir å legge inne noen nye blogger også,for det er kommet en del koslige og ikke minst inspirerende blogger nå mens jeg har værdt syk.(i hvertfall er de nye for meg)

Ha en flott kveld!
TonjeKommentarer:
Postet av: Hulda

Godt å høre at du begynner å bli i bedre form igjen.. Hørtes fælt ut med hunden deres, men er jo bra at han kan gå med kraven på seg nå. Det er nok ubehagelig.

21.01.2007 @ 23:08
URL: http://huldals.blogspot.com
Postet av: elin1976

Hei Jeg gleder meg til å se hva du har laget i decopageBra at du er på bedringens vei. Har savnet deg på en måte;O) Ønsker deg en fin mandag. Klemn fra meg:O)

22.01.2007 @ 00:36
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Tonje

Hulda; Hei og takk for det.Pax syns nok det er ubehagelig men vi prøver å ta den av så ofte som mulig,men hvis han får slikket eller drevet på med foten må vi begynne helt på nytt igjen.Elin; Så koslig at du har savnet meg da=)ER koslig å høre.Jeg er svært spent på hvilke tilbakemeldinger decoupagen vil få når jeg poster det her på bloggen etter hvert.

22.01.2007 @ 01:32
Postet av: Pia

hej och du jag länkade dej......för att göra det lite krångligare så har jag två bloggar just nu för jag kan inte bestämma vilken som är lättast!! :) www.pialitts.blogg.se tack och hej!

22.01.2007 @ 07:26
URL: http://pia-vardagsrummet.blogspot.com
Postet av: molly's heaven

Tuuuuuuusen Takk, for super koselig hilsen i bloggen min;) Er så koselig atte...;)Håper vovsen har det bra:) Ha en strålende mandag!

22.01.2007 @ 08:10
URL: http://mollysheaven.sprayblogg.no/
Postet av: kreoline

Takk til deg Tonje for hyggelig hilsen på bloggen min. Så synd å høre at du har vært syk igjen, det er ikke kjekt nei. Har tenkt på deg. Trist med hunden også, stakkars liten, de liker jo slett ikke disse kravene rundt halsen. Blir spennende å se hva du har laget i decoupage, har også prøvd meg litt på det tidligere, men det var ikke helt min greie. Ha en fin dag Tonje, og riktig god bedring, nå må du bli frisk så du kan gjøre det du har lyst til.

22.01.2007 @ 12:56
URL: http://kreoline.sprayblogg.no
Postet av: Tonje

Pia; takk for det,skal ta meg en tur å se på den andre bloggen din også=)Mollys heaven; Det er koslig at du likte den.Vofsen har det bra=)Kreoline; Takk skal du ha,for en koslig melding=)

22.01.2007 @ 16:13
Postet av: Mita`s hjørne

Hei...Godt formen er blitt bedre da...Og vofsen har det ikke lett med den kragen rundt halsen...Ha en fin kveld...

22.01.2007 @ 21:02
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Mia

Koselig å høre at formen kommer seg etterhvert. Og du har nok hatt god tid til å tenke på allt det du har lyst til å gjøre, ja. Men stakkars hunden din - den ser ikke ut til å ha det greit. Håper den kommer seg snart, den også.

22.01.2007 @ 22:58
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: Tonje

Mitas hjørne; Takk! Håper du også fikk en flott kveld=)Mia; Jeg håper på det jeg også=) Takk!

23.01.2007 @ 01:03

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3710716