Stillhet...og forbedringer?

Det er det beste ordet for å beskrive bloggen min for tiden.Her har strømmen kommet og gått gjevnlig og det har ikke værdt mulig å komme seg inn på nettet,så til dere som har skrevet de koslige meldingene til meg,beklager at dere ikke har fått svar,men dere skal vite at det betyr utrolig mye for meg at dere tar dere tid til besøke meg og legge igjen beskjeder.

Jeg har nå blitt syk igjen....er vel 3 gangen så langt denne vinteren noe som er helt uvanlig for meg å være,jeg pleier ikke å bli syk på vinteren.Og det er det som er grunnen til at det har værdt så stille her på bloggen,jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg med det første for jeg holder meg for det mest under dyna i håp om å bli frisk raskest mulig.

Influensa.jpg


(bildet lånt fra; www.barnelegene.no )

Kan du hjelpe??

Jeg vil gjerne at dere kan hjelpe meg å forbedre siden min og har derfor ett par spørsmål som jeg ønsker at dere tar dere tid til å svare på;

* Hva på denne siden gjør att du ønsker å komme tilbake?

*Hva kan jeg gjøre bedre?

*Hvordan kan jeg lage en layout eller legge inn bilder øverst på siden min?

*Hva vil du at jeg skal skrive mere om på bloggen?

*Er det noe du misliker på bloggen min?

Jeg hadde satt kjempe stor pris på om du/dere kunne ha svart meg på disse spørsmålene,om du velger å gjøre det her på bloggen eller om du ønsker å sende meg en mail blir jeg kjempe glad. Min email; tonjemor2001@yahoo.no

Har lakt inn en del nye linker på blogger som jeg setter pris på,og jeg lover att jeg skal få sett på bloggene deres og legge igjen komentarer så fort som jeg klarer å bli frisk.

Så for denne denne gang er det over og ut herfra....
Tonje


Kommentarer:
Postet av: Mia

Kjre deg, Tonje! S trist at du er syk (igjen). Jeg fr bare hpe at du kommer deg snart.Nr det gjelder layout og bilde i bloggen din, s kan jeg desverre ikke hjelpe deg (er ikke noe flink til det, og skulle gjerne lrt mer selv...) Men nr det gjelder bloggen din ellers, s synes jeg at du skal blogge om det DU har lyst til. Noen blogger om seg og sitt (som jeg...), andre om masse fine tips innen interir og shopping. S er det hage, hndarbeid etc. Eller en blanding av allt. Men det viktigste er blogge on det en selv liker og fler for. God bedring!

17.01.2007 @ 15:36
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: Anniche

Stakkars deg! Det m vre den milde vinteren som gjr oss syke, jeg har ogs vrt MYE syk i hst! Du fr slappe av og prve ta deg inn igjen.Bloggen din er perfekt som den er. Det viktigste er jo hva du selv fr ut av bloggen , dine intereresser osv. Klem fra Anniche med nske om god bedring!

17.01.2007 @ 22:01
URL: http://anniche-design.blogs.no
Postet av: Ellie

Ville bare f nske deg god bedring. Hper at du snart blir frisk! Synes ogs at bloggen din er bra som den er! Ha en god natt!

17.01.2007 @ 23:09
URL: http://ellieshjorne.blogspot.com
Postet av:

Krya p dig gumman! Du fr vila ut. Tycker ocks din blogg r bra den behver inte frndras.

18.01.2007 @ 14:50
Postet av: Anna

Mitt namn fll bort, det var jag dr ovan.

18.01.2007 @ 14:50
URL: http://lovethecountry.blogspot.com
Postet av:

Hei Tonje. Jeg synes innholdet i bloggen din er fint som det er. Jeg liker veldig godt alt som ahr med interir gjre, s jeg fler meg veldig hjemme hos bloggen din, har forresten linket til deg. Skulle gjerne hatt noen tips om layout selv, det betyr at jeg har ingen tips gi ut p det punktet, desverre.God bedring!

18.01.2007 @ 14:53
URL: http://lykkesiden.blogspot.com/
Postet av: heidi

Uff s kjedelig at du er syk igjen. Hper du klarer ta det med ro. Jeg liker din blogg slik den er jeg. Vil ikke at du skal forandre noe. Synes det er veldig koselig komme hit inn, s fortsett slik : )

18.01.2007 @ 20:33
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postet av: Kjersti Elisabeth

God bedring Tonje !!! Bloggen din er fin som den er :)

19.01.2007 @ 10:51
URL: http://kjerstielisabeth.sprayblogg.no
Postet av: Mita`s hjrne

Hei...God bedring, hper du snart blir frisk...Og bloggen din er fin som den er den... det er du som skal vre fornyd med den - og gjr at jeg (vi) titter innom...Lykke til videre...Ha en flott helg...

19.01.2007 @ 19:14
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Sarah

god bedring.Jeg synes godt om din blog. Jeg kan lide blogs hvor folk skriver om ting der interesserer dem og som de gerne vil dele. Det er din blog!!! Jeg kan bedst lide at folk har en positiv indstilling ogs selvom alting ikke altid gr efter planen og s hjlper det med lidt humr og en skv vinkel en gang i mellem. (alt skal ikke vre perfekt)

20.01.2007 @ 00:46
URL: http://sarahs-verden.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3627908