Planen for 2007

Som alltid ved nyåret starter jeg å lage meg en liste over ulike prosjekter som jeg ønsker og prøver å gjennomføre gjennom året.Dette året er inget unntak for nå sitter jeg her med listen min og skal til å legge den inn her på bloggen.Grunnen til at jeg gjør det er for å få ett ekstra puff og motivasjon til å klare det. For inni mellom er ikke arbeidslysten min helt på topp,og da er det lett å slappe litt for mye av.noe som kan resultere i at man ikke blir helt ferdig.
Så her kommer 2007-årets liste:

* Tv-rommet skal listes ferdig og innredes

* Gangen oppe skal paneles ferdig.,males og innredes

* Trapperommet (det gamle kammerset) skal pusses opp og bli til mitt eget lille biblotek med en god kosekrok

*Kjøkkenet skal få opp pyntelistene

*Yttergangen skal pusse helt opp og innredes

*Noen lister på stuen skal males og de siste innredningsdetaljene skal på plass

*Badet skal totalrennoveres


I tillegg har jeg noen "små" prosjekter jeg ønsker å få gjordt i løpet av året:

*Alle trehvite møblene i stuen (sjenk,bord,stoler,vitrineskap,tv-skap og apotekerdisk) skal males hvitt/eggehvitt

*To arvede møbler (en komode og ett lintøyskap) skal males i hvitt/eggehvitt

*Nye gardiner/liftgardiner skal kjøpes inn

*Jeg skal lage ca 50% av alle årets julegaver selvDet prosjektet jeg gleder meg mest til er å gjøre ferdig biloteket/kosekroken for jeg leser 20-30 bøker i måneden og da hadde det værdt kjempe koslig med en egen krok til det.Kanskje lar jeg bildet fra Husoghjem/oppussing inspirere meg?

129286-186

Listen min i år er redusert,for i fjor fikk jeg diagnosen Fibromyalgi (vil du vite mere,se her: www.fibromyalgi.no ) Noe som til tider reduserer meg og min kropp betraktelig.

Så er det å se ved årets slutt hvor mye man har klart å komme igjennom da....

Kommentarer:
Postet av: Line

Oj det var en imponerende liste! Jeg kjenner meg veldig igjen i den....mye av det samme m gjres hos oss ogs. Det kjedeligste av alt er lister synes jeg. Lykke til med kosekrok og bibliotek, det hres ut som et spennende prosjekt. Ha en fin uke Tonje!..jeg har tagget deg..

07.01.2007 @ 20:39
URL: http://linesverden.blogspot.com
Postet av: Mia

Det var ikke noe smtteri du skal f gjort ilpet av ret! Det er jo greit skrive liste - bare den ikke er for lang... Det skal bli spennende se bilder av de ferdige prosjektene dine. Lykke til!

08.01.2007 @ 12:06
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: Ellie

Hres flott ut med bibliotek, det kunne jeg ogs tenke meg! Ha en god mandag!

08.01.2007 @ 15:25
URL: http://ellieshjorne.blogspot.com
Postet av: kreoline

Hrtes kjekt ut, greit ha liste. Blir nok koselig med eget bibliotek. Hper du kommer gjennom listen din med god hjelp, du m ikke stress for mye. Ha en fin dag i morgen Tonje.

08.01.2007 @ 23:37
URL: http://kreoline.sprayblogg.no
Postet av: Lykke

Hres ut som fine prosjekter ha, spesielt egen kosekrok/bibliotek er en drm jeg deler med deg. Lykke til med gjennomfringen av lista!Synes du har en veldig fin blogg.Takk for hyggelg tilbakemelding p bloggen min.

08.01.2007 @ 23:53
URL: http://lykkesiden.blogspot.com/
Postet av: I min vackra vrld

Vilken imponerande lista!Jag vgar inte gra ngon lista, den skulle bara stressa mig. Det finns vissa saker som jag mste gra i r, som att laga tak, men det frsker jag trnga bort just nu fr det svider (= kostar mycket). Vill hellre tnka p roligare saker som att planera trdgrden :-).

09.01.2007 @ 15:57
URL: http://iminvackravarld.blogspot.com
Postet av: heidi

Det beste med lister er kunne krysse av det man har gjort, det er deilig. Vi skal male alle rom i andre etasje, er p gang allerede. Ellers skal vi male huset hvitt, det blir sommerens store prosjekt. S koselig med en lese krok da. Jeg ogs elsker bker, har huset fylt med det : )

09.01.2007 @ 18:30
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postet av: Tonje

Line; S utrolig morsomt at du har masse av det samme aom meg=) Jeg er utrolig lei av male lister m jeg innrmme,men det blir ikke s bra uten dem s da er det bare sette i gang bli ferdig=)Gleder meg til bibloteket/kosekroken blir ferdig=)Hper du ogs fr en kjempe fin uke!Mia; ja det er s fint ha lister,for det er s koslig f streket dem ut etter som man blir ferdig=) LOver att det skal komme bilder etter som prosjektene blir ferdig=)Ellie; Ja ett biblotek har jeg nsket meg i all tid,s i lpet av dette ret blir det en realitet,hh som jeg gleder meg=)Kreoline; Jeg fr masse hjelp av samboeren min i hvertfall,han er utrolig flink! HA en flott uke=)Lykke; Hei og velkommen skal du vre!S koslig at du tok deg en tur hit=)Tusen takk for rosen,og velkommen tilbake=)I min vackra vrld; Ja man kan jo lett bli litt stresset av en lang liste,men jeg vet jo att dette har jeg hele ret p gjennomfre=)Er s synd at det skal vre s dyrt renovere hus=(Heidi; Helt enig! det er det aller morsomste med lister.S lenge man har bker trenger man ikke kjede seg er det noe som heter=) Jeg elsker bker!

09.01.2007 @ 18:50
Postet av: Mita`s hjrne

Hei...Det er jo greit ha noen planer, det er tross alt 365 dager i et r ogs, og noe m en jo fylle de med ogs...he, he...Ha en fin kveld...:)

09.01.2007 @ 21:29
URL: http://mita.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3458799