Ukens butikk

Så var det på tide med denne ukens butikk,og nok en gang er det en dansk nettbutikk jeg vil presentere (skulle ønske det var flere norske). Denne butikken er også shabby chic inspirert. Men har spesialisert seg på den hvite og rene shabby chic delen. Sølvplett,møbler, tingene som gir prikken over i-en og romantiske lamper er bare noe av det store sortemanget. En egen kategori for leker,bilder o.l for barn kan du også finne her.Dette er en butikk å bli glad i,en som gir deg masse inspirasjon og som har priser fra 25kr og oppover, med andre ord,noe for alle.

129286-184

Denne ukens butikk er Den hvide stil. Tine som eier nettbutikken beskriver den slik:
"Her på siden er der kun varer som jeg selv ville putte i mit hjem derfor er der de nøje udvalgt..Jeg giver mig altid god tid til at finde lige netop det som passer til den hvide stil. Jeg prøver på at opretholde et bredt udvalg i fromme ting, Sølvplet, og ting som sætter prikken over i'et på den hvide stil samt selvfølgelig hvide møbler gamle møbler og møbler i den sorte stil."


  Her kan du se noen bilder fra nettbutikkens sortemang:

Dobbelt seng
- Klik på billedet for at lukkke


3-kantet forme dessert gafler 2 tårnet sølv 6
- Klik på billedet for at lukkke

Fad i crome
- Klik på billedet for at lukkke  flødekande rigtig romantisk
- Klik på billedet for at lukkke


Hvidt vitrineskab gammelt Jesus i farve


gammel salt og pebersæt i pletsølv
- Klik på billedet for at lukkke  Lampe i romantisk stil

For mere informasjon, kategorier og kjøpsbetingelser; www.denhvidestil.dk/

Riktig god fornøyelse!
Tonje

Kommentarer:
Postet av: elin1976

Hei Tonje.Trekkene kommer som sakt fra Ikea. De heter Hendiksdal. Kikk i kategorien stoler og bord. P nettet vises de som overtrekk til en stol. De koster 145,- pr. trekk. Jeg fikk alts nye spisestuestoler for 580,- Billig. Fargen er hvit men tror du kan f naturfarget trekk ogs.Hper dette var til hjelp. du , ukens butikk var bare helt fantastisk. Den skal linkes i bloggen minGo natt. KLem fra Elin:o)

04.01.2007 @ 23:59
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Karna

S bra at du fortsatte med ukas butikk, finner s mange flotte butikker du!Nydelige ting de selger, skal ta meg en titt, og ja jeg skal sy noen bestikklommer og legge ut for salg i butikken, skal se om jeg fr laget noen i helgen...Ha en kjempe fin helg!

05.01.2007 @ 00:07
URL: http://karna.sprayblogg.no
Postet av: Hulda

OI, OI!! Her var det masse flott! Likte den mugga kjempgodt. :) S du spurte om jeg ble sy noe for salg i januar. Jeg legger ikke ut s mye i den butikkbloggen, egentlig kunne jeg slettet den. Jeg tar mest i mot bestillinger fra folk, s syr jeg etterhvert som folk bestiller. Var det noe spesielt du tenkte p?

05.01.2007 @ 00:19
URL: http://huldals.blogspot.com
Postet av: Tonje

Kreoline; Yusden takk skal ta meg en tur innom ikeas nettsider,for de m jeg se mere p=)S koslig at du likte denne ukens butikk=) Jeg er svrt glad i den selv.Karna;Ja jeg har ftt inntrykk av at flere nsket jeg skulle fortsette med ukens butikk,s da er det jo bare en glede for meg legge dem ut p bloggen min=)Du er s kreativ,og lager s mye flott,jeg blir nok komme med en bestilling etter hvert...har noen nydelige slvsjeer som jeg skulle ha hatt i en slik,skal kontakte deg senere ang dem=)Ha en riktig god natt=)N er det p tide legge seg her i hvertfall=)

05.01.2007 @ 00:20
Postet av: cia

vackra ting.jag lskar lampan

05.01.2007 @ 08:36
URL: http://hemmabra.blogg.se
Postet av: Mita`s hjrne

HEI...Butikken var jo flott, har sett igjenom det som var der - skal til Danmark til sommeren, m nok ha en stor bil og masse penger tror jeg...Det var utrolig mye lekkert der ja...Ha en flott helg...

05.01.2007 @ 18:21
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Tonje

Hulda; Jeg syns du lager s mye fint,s jeg har vanskelig for bestemme meg=) Skal tenke litt over helga s skal jeg si ifra til deg=)Cia; Jeg syns ogs den lampen var s fin!Mitas hjrne; Du er s heldig,jeg vil ogs til danmark shoppe til jeg stuper=) Klarer du f tak i nok stor bil tror du? =)HA en riktig god helg du ogs

05.01.2007 @ 18:43
Postet av: kreoline

Kjempeflott butikk, og du er flink til finne dem. Ha en riktig fin helg Tonje, kos deg, klem fra meg.

05.01.2007 @ 23:09
URL: http://kreoline.sprayblogg.no
Postet av: Anniche

Kjre Tonje.Nydelig butikk, som de andre sier du er veldig flink til finne de-og denne hadde jeg heller aldri sett fr!Nr du skriver om ukas butikk, og om du vet det- kan du skrive litt om kjpsbetingelser til Norge? Mange av disse butikkene lev jo ikke alltid til Norge, eller det koset MYE. Bar eom du har mulighet.Klem og God helg

06.01.2007 @ 00:01
URL: http://anniche-design.blogs.no
Postet av: Mia

Nydelige bilder fra en koselig butikk - fr ta en nrmere sjekk.

06.01.2007 @ 00:07
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: Tonje

Kreoline; Ha en riktig fin helg du ogs! KlemAnniche; Takk for det=) De butikkene jeg har presentert til n leverer til norge,frakt kostnader varierer med vekt og strrelse.Men jeg skal skrive mere om det i neste ukens butikk=)Riktig god helg til deg ogs=) KlemMia; ja du fr se deg godt om der inne,for det er masse fint=)God helg til deg.

06.01.2007 @ 19:02
Postet av: Lottemor

Nyyydelig blogg du har. No har eg kost meg her ei god stond, men kommer snart tilake igjen. God helg videre.

06.01.2007 @ 22:26
URL: http://blogg.hobbyboden.com/lottemor
Postet av: Nina

For en flott butikk! Har utfordrett deg, ta en titt i bloggen... ha en fin sndag:-)

07.01.2007 @ 10:27
URL: http://ninasinblogg.blogspot.com/
Postet av: Tonje

Lottemor; hei og velkommen skal du vre=) S koslig at du likte deg her hos meg=) Det er s morsomt f vite=) Du er hjertlig velkommen tilbake=)Nina; Je den butikken er bare helt lekker!! Har du utfordret meg?? S gy,er s utrolig glad i utfordringer,skal g inn se til deg i lpet av kvelden...gleder meg=)

07.01.2007 @ 18:40

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3414260