Varer fra Annas rom + Romjuls salg

I dag kom de siste produktene jeg kjøpte av Anniche,å de var om mulig enda finere i virkeligheten enn på bildene.Anniche har en ny startet nettbutikk som har fått navnet Annas rom.Alle bildene under  har jeg lånt fra hennes butikk.

129286-175      129286-176


129286-174   129286-173

129286-172   129286-171

Så ønsker du å bestille fra hennes nettbutikk er linken ; http://annasrom.shops.no/
Der er det så mange fine ting!! og som regel blir det en eller to ting på ønske lista for hvert besøk.Jeg var også på en liten handle runde nå i romjula,for da er jo de fleste jule relaterte produktene på tilbud, og jeg kom ikke tomhendt hjem denne gangen heller. Når jeg ser på bildene nå ble det jo en hel del nye ting=) Heldigvis har jeg en samboer som syns det er så koslig når jeg har kjøpet nye ting, og pynter rundt omkring i huset. "Det blir så koslig pleier han å si"=)

129286-177

Denne nydelige bokholderen har jeg sett på i over en måned,men har ikke tort å kjøpe den, fordi jeg ikke viste om jeg kom til å få den i julegave,men da den ikke dukket opp på julaften løpte jeg for å kjøpe den selv og jeg blir aldri å angre på det,den er bare sååå nydelig.Bildet lyver litt for den er mer gyllen og den har en nydelig gullfarge.Under kan du se nærbilder av noen detaljer fra den.

129286-179129286-178


129286-180   129286-181


To slike nydelige kors ble også med meg hjem,det samme med disse nydelige t-lyse stakene.Jeg fikk dem  for halv pris=)Da er det morsomt å handle!!

129286-182

Fant også disse nydelige lysestakene i fattigmannsølv på Indiska til halvpris,og om jeg får si det selv så er de rålekre! Jeg ga 35kr stykk,og det var jo ikke så gærnt....nå skulle jeg bare ha hatt en liten vase i samme stil så hadde jeg blitt overlykkelig. Jeg får holde øynene oppe i løpet av sen-vinteren og våren så kanskje dukker det en opp? Hvem vet?

129286-183

Til slutt fant jeg to slike nydelige potteskjulere,legg merke til det fine mønstret og rosene som dekorer den. Jeg tror dette er den fineste potteskjuleren jeg har sett på aldri så lenge. Og prisen var jo heller ikke noe å si på; 50kr,- stykk. Det var billig det!!

Det ble noen andre kjøp også men de får jeg vise ved en annen anledning.Noen av julegavene mine skal jeg også få lakt inn her snart. Så om en dag eller to blir jeg å presentere årets første; Ukens butikk så da kan dere glede dere.

Klemmer fra
Tonje

Kommentarer:
Postet av: Kjersti Elisabeth

Hei p deg Tonje !! Masse fint du fant,kjekt med en handletur i romjulen ja. Ha en fin kveld :)

03.01.2007 @ 18:50
URL: http://kjerstielisabeth.sprayblogg.no
Postet av: Anniche

Kjre Tonje.S utrolig letta jeg ble over at pakken din var hel;) Jeg var s bekymret over den stettsklen. Er den ikke bare nyyyyydelig!Hper du blir kjempe fornyd med tingene. Hyggelig hre omtalen du gir, det varmer hjertet mitt!Tusen takk!De andre tigene du hadde kjpt var kjempe flotte, spesiellt bokstativet!!Min mann er ogs grei med handlemanien min, uh heldigvis....for det blir noen poser i lpet av ett r, hehe!Ha en flott kveld. Klem

03.01.2007 @ 19:02
URL: http://anniche-design.blogs.no
Postet av: Tonje

Kjersti Elisabeth; Takk skal du ha,hper du ogs fr en kjempe fin kveld.Anniche; Jeg m bare si takk takk takk,den var s utrolig nydelig,jeg var ogs veeldig spent p om den var hel og heldigvis var den det,jeg m innrmme at det kom ett lite jubelrop fra meg da jeg pakket den opp,og jeg sto beundret den lenge,men jeg lurer p, hvordan du klarte selge den?Jeg ble kjempe fornyd med alt sammen,kunne ikke ha blitt mere fornyd.

03.01.2007 @ 21:34
Postet av: heidi

ja det er utrolig mye fint p annas rom. Mye fint hadde du funnet ogs p handling. Blir virkelig spennende med ukas butikk : )

03.01.2007 @ 22:50
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postet av: Hulda

Heisann! Flotte ting du har kjpt fra Anniche, hun har samlet mye fint i nettbutikken sin. S fine de stakene i fattigmannsslv var. :)

03.01.2007 @ 23:10
URL: http://huldals.blogspot.com
Postet av: kreoline

S flotte ting du har kjpt fra Anniches butikk. Bokstativet var jo ogs bare helt nydelig, alt det andre ogs Tonje, s var det korset, det var helt lekkert. Ja n kan du pynte og kose deg. Ha en fin dag i morgen Tonje, klem fra meg.

03.01.2007 @ 23:19
URL: http://kreoline.sprayblogg.no
Postet av: Mita`s hjrne

Oi, Oi her var det masse flott, du har vrt skikkelig heldig med den romjulsshoopingen din, nydelige ting alt sammen...Ha en fin dag...

04.01.2007 @ 12:47
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Tonje

Heidi;ja jeg ble kjempe fornyd,gleder meg til pynte med de nye tingene.Hulda; ja jeg er helt mlls over hvor mye fint Anniche har i nettbutikken sin.Jeg ble s glad da jeg fant de stakene,har sett ettert noen slike for en billig penge,og s sto de plutselig der rett forran nesen p meg=)Kunne jo ikke la sjangsen g i fra meg.Kreoline; Ja det kan jeg love deg at jeg skal..nr jeg hiver julen ut skal jeg virkelig kose meg med pynte huset med alle de nye tingene.Hper du ogs fr en kjempe fin dag.Mitas hjrne;Takk,jeg ble kjempe fornyd med alle tingene!! Hper du ogs fr en fin dag.

04.01.2007 @ 13:50
Postet av: Karna

S mye fint du har kjpt deg, jeg har sett p de samme tingen som deg hos Anna's Rom ser jeg...Kunne ikke kjpe mer til meg selv fr jul tenkte jeg, men n er det jo Januar s...he,he...

04.01.2007 @ 14:18
URL: http://karna.sprayblogg.no
Postet av: Sarah

Sikke flotte ting du har kbt p Annas Rom. Kan godt forst du er blevet fristet, der er s meget nydeligt.Min kreste har desvrre ikke helt samme forstelse for min trang til at kbe alle mulige indretnings-ting... Jeg ville ogs lbe tr for opbevaringsplads hvis jeg kbte alt det jeg havde lyst til.Bogstativet var virkelig flot (det ville jeg godt kunne finde plads til:O))Hav en god dag.

04.01.2007 @ 15:04
URL: http://sarahs-verden.blogspot.com
Postet av: Merete

S mykje fint du har kjpt deg!! Bokstativet var nydeleg, kan godt forst at du sprang ut for kjpe det nr du ikkje fekk det til jul ;o)Ha ein fin kveld!

04.01.2007 @ 18:20
URL: http://hobbyhuset.sprayblogg.no/
Postet av: Tonje

Karna; hehe ja n er det jo ett nytt r s n m man jo kunne unne seg litt nytt=) Sarah; Noen ting klarer man alltid finne plass til,i hvertfall hvis det er noe man virkelig nsker seg=)Merete; Takk,hper du ogs fr en flott kveld! Som jeg skrev i innlegget s hadde jeg sett lenge p den boksttta og det virker som de aller fleste som har vrdt her inne p bloggen kunne ha tenkt seg den selv.S koslig med s mange beskende=) S langt har nyttrs nsket mitt gtt i oppfyllese og jeg kunne ikke ha vrdt gladere=)Jeg hper det fortsetter slik for da fr jeg mere lyst til blogge. Fr jeg en eler to komentarer til p dette innlegget er det ny rekord for meg=) s jeg hper.....

04.01.2007 @ 20:37
Postet av: Mia

S mye fint du har kjpt - bde i Anniches butikk og ellers. Det er mye som frister n i disse salgstider, men forelpig har jeg holdt meg hjemme. Men s er det jo ogs kjekt med alle disse nettbutikkene da...

04.01.2007 @ 20:53
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: Olstad

S mye fint du har kjpt. S artig se. Men jeg ser at du bor p Rmskog, s morsomt jeg er fra Rdenes og faren min jobbet p Rmskog i mange r p kommunehuset. N bor jeg p Toten. Mangt som forandrer seg med rene....

04.01.2007 @ 21:33
URL: http://olstad.blogspot.com/
Postet av: Tonje

Mia; Det er alt for mange ting som frister inni mellom,men da er det jo fint kunne g p loppemarkeder og lignende f det til en billig penge,Man m jo ogs begrense seg litt ellers blir det s altfor masse ting i huset ogs.Olstad; S morsomt=) Jeg er innflytter i Rmskog. Tidene forrandrer seg det kan man trykt si=)

04.01.2007 @ 22:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3391035