Nyttårsfeiring og masse bilder

Godt nytt år til dere alle sammen!

Hva er vel bedre enn å starte det nye året med en liten blogg oppdatering?  Det å vite at mine nære og kjære har det bra,det å få oppleve denne bloggen som har gitt meg så utrolig mye gjennom året som har gått,og ikke minst det å se alle de lykke ønskene om ett godt nytt år fra dere bloggvenner? Dere gjør meg så glade og jeg er dere evig takknemlig!

129286-165

Ett bilde av kakene og snacksen som var på bordet på nyttårsaften.


129286-166

Lysene av t-lys og en stjerne som lager en vidunderlig stemning.

129286-163

Veden som knitrer i peisen,og lysene som alltid gir meg en indre glede.

129286-164

Årets innkjøpte engler som stråler seg i varme levende lys.

129286-168

Bildene som jeg og mine kjære kjøpte sammen da vi ble samboere,og hvite stearinlys som jeg var så heldig å få av  min hemmelig venn (Linas tredgaard)

129286-170

Ett lite nærbilde av maleriene, to kropper, to sjeler og to som for alltid vil høre sammen.

Det var noen av bildene fra nyttårsaften 2006. Ett år som var preget av mange tunge stunder ,men masse familie kjærlighet.Jeg har en  stor glede over det nye året ,samt mange prosjekter og forsetter ( De skal jeg presentere i ett annet innlegg) som jeg gleder meg til å begynne på.

Det ene nyttårs forsettet eller kanskje bedre sakt nyttårs ønske er; enda flere kommentarer her på bloggen.Det forsettet eller ønske om du vi,l kan DU hjelpe meg med, så får bare tiden vise om det går i oppfyllelse eller ikke.

Til slutt i dagens innlegg er det min trofaste venn, Trampe (japanske spisshund hannen min) som vil avslutte med å ønske dere alle ett godt nytt samt ett innholdsrikt år. Han vil også gi en ekstra hilsen til alle dyr og dyre eiere i det langstrakte land.

129286-167

Klemmer fra Tonje!

Kommentarer:
Postet av: Mita`s hjørne

GODT NYTTÅR !!!Så fine bilder du har lagt inn, fin stemnine, bildene i sort/hvitt var flotte.Trampe var jo søt da, i år får vi ny hund - vår døde i høst (7år gammel- Cavalier King Charles Spaniel)nå får vi en Shetland Sheepdog - vi gleder oss masse til det..Jeg kommer til å følge med i bloggen din - den er flott...

01.01.2007 @ 23:48
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Line

Jeg ønsker deg et Riktig Godt Nytt År!

02.01.2007 @ 00:00
URL: http://linesverden.blogspot.com
Postet av: kreoline

Så fine og koselige bilder du har lagt inn, kjekt du hadde en fin nyttårsfeiring. For en herlig hund du har. Ønsker deg også Tonje et riktig godt nytt år. Klem fra meg.

02.01.2007 @ 00:38
URL: http://kreoline.sprayblogg.no
Postet av: Karna

Var mye godt på bordet ditt....Nydelig hund du har også, Godt Nyttår, håper det snart er en ny runde med Hemmelig Venn!!! Er så gøy!

02.01.2007 @ 09:35
URL: http://karna.sprayblogg.no
Postet av: I min vackra värld

Vilken vacker öppen spis du har! Verkligen fin.

02.01.2007 @ 10:05
URL: http://iminvackravarld.blogspot.com
Postet av: heidi

Så koselige bilder, og spesielt av Trampe da. Min ene kanin heter Trampe, så er glad i det navnet : )

02.01.2007 @ 21:11
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postet av: Tonje

Mitas hjørne:Takk,syns ofte det er litt vanskelig å få frem stemningene når jeg bruker kameraet,men på disse bildene ble det ikke så verst.Ja er koslig med hund,og spesielt når de er valper,og vil ha sine kose stunder=) Gleder meg til å se bilde av den:Har dere funnet navn?Line; Godt nytt år til deg også!Kreoline:Takk,takk=) Jeg syns han er så søt...så er han jo utrolig mamma gutt også da...hvor enn jeg går er han enten på siden eller ett skritt bak.Å så elsker han å ligge oppå brystkassen å bare kose i lange stunder,å det gjør meg så utrolig glad.

02.01.2007 @ 22:46
Postet av: Tonje

Karna;Ja det ble en del kaker og snackes,men samboeren min er jo en riktig kakemons også da=) Så da må det være litt.Tenkte jeg skulle legge ut oppskriften på den ene kaken her etterhvert,for den er nydelig.I Min Vackra Vârld;Tusen takk,det er en peis fra Dovre,og vi var så heldig,fordi vi fikk avslag på den siden den skulle komme på kampanje uken etter.Det var min kjære som malte den=) Åpne peiser gjør så mye for stemningen syns jeg.Heidi;Så morsomt=) De fleste forbinder vel Trampe med en kanin etter filmen bambi,men hunden min var og er å bli en liten trampegutt,for når vi koser så går bakfoten slik som trampe i filmen.Han er den eneste hannen i den rasen her hvor jeg bor,og nesten ingen av de som bor her hadde sett en slik hund før jeg flyttet hit,så alle kaller ham bare den lille søte,hvite hunden på folkemunne og da vet alle hvem de snakker om.Er barn innom nesten hver dag for å hilse på ham.Som du skjønner så er han min øyesten=)

02.01.2007 @ 22:54

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3364016